terug naar homepage
Amsterdam +31 20 420 38 21 Groningen +31 50 527 40 30 E-mail info@dutchcasting.nl
english

Inschrijven bij Dutch Casting Agency is gratis.
Je komt dan bij ons in het bestand te staan waardoor we je kunnen voorstellen aan opdrachtgevers voor leuke opdrachten.

Op de website staat een gedeelte van ons totale bestand. Opdrachtgevers kunnen via dit bestand op onze website zelf op zoek gaan naar geschikte modellen/acteurs en hiervan persoonlijke selectie maken.
Indien je profiel zichtbaar is op onze website zet je jezelf extra onder de aandacht bij onze opdrachtgevers en maak je meer kans op een opdracht.

Voor een plaatsing in ons bestand op onze website zijn éénmalige kosten van Eur 87,50 verbonden.
Deze kosten hoef je niet direct te voldoen, maar worden verrekend met je eerst volgende opdracht via Dutch Casting Agency.


NB: Indien je jonger bent dan 18 jaar, vraag dan toestemming aan je ouders. We gaan ervan uit dat je ouders op hoogte zijn en toestemming geven voor het doorlopen van het inschrijfformulier.

Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaardenProfessionele fotoshoot

Mocht je nog niet in het bezit zijn van professionele foto’s of wil je jouw portfolio een update geven, dan kun je bij ons een afspraak maken voor een professionele fotoshoot.
Wij werken uitsluitend samen met professionele fotografen en visagisten.

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

Pakket 1: Basic shoot € 49,00
Pakket 2: Special shoot € 89,00
Pakket 3: Fashion shoot € 119,00

Klik HIER voor aanvullende informatie over onze fotografie pakketten.

* Alle gemaakte foto’s bij Dutch Casting Agency mag je vrij gebruiken, bijvoorbeeld voor je eigen website, facebook, linkedin en uiteraard bij andere castingbureaus.

Voorwaarden

De éénmalige kosten voor plaatsing van jouw profiel op bestand.dutchcasting.nl bedragen EUR 87,50. Dit hoef je niet direct te betalen, maar zal worden verrekend met de eerst volgende opdracht die je via Dutch Casting Agency doet. Je dient dit bedrag dus alleen te betalen als je een opdracht via Dutch casting Agency hebt gedaan. Heb je geen opdracht via Dutch Casting Agency gedaan, dan betaal je niets, en blijf je gewoon op de website staan.

Voorwaarden:

- Op de website zullen in het profiel van het model minimaal 4 foto’s worden geplaatst.
- Dutch Casting Agency behoud zich het recht voor om het model van de website te verwijderen indien de foto’s op de website niet meer up-to-date zijn en er geen nieuwe foto’s (professioneel) door het model zijn aangeleverd.

Door voor deze optie te kiezen verklaard het model ingeschreven te staan bij Dutch Casting Agency en zich beschikbaar te stellen voor opdrachten die Dutch Casting Agency aanbied. Tevens verklaard model dat indien hij/zij zich voortijdig uitschrijft (binnen drie jaar), het verschuldigde bedrag alsnog door het model zelf zal worden voldaan.